Cognachuizen

Bekijk alle Cognachuizen

Onze zakenpartner voor Cognac en meer:
www.cognactheek.nl

Nieuwsbrief
Aanbevolen
Laatste nieuws
Cognactheek!
CognacNet stopt per 1 juli 2021 met de verkoop van Cognac en Pineau via deze website. ...
Alle nieuwsberichten
Meest gekocht

Over ons

Wij zijn Eef Bulder en Klaas Koopmans. In het dagelijks leven werken we respectievelijk als manager in een zorginstelling en als mede-eigenaar van een assurantiekantoor. Al vijftien jaar lang gaan we met onze gezinnen meerdere malen per jaar op vakantie naar Frankrijk. En in de loop der jaren ontwikkelde zich bij ons een gezamenlijke passie: de passie voor Cognac!

Het ritueel

Het bezoeken van Cognachuizen werd een vast onderdeel van onze jaarlijkse vakanties in Frankrijk. En dankzij het terugkerend ritueel van ruiken, proeven, selecteren en kopen van prachtige destillaten uit de Cognacstreek kregen we een behoorlijk inzicht in de wereld van de Cognac.

Ambachtelijke Cognac

Natuurlijk bezochten we de internationaal gerespecteerde ‘grote’ huizen, maar in de loop van de jaren verplaatste onze zoektocht steeds meer naar ambachtelijke Cognac van de kleine Cognacboer. Het werd voor ons een uitdaging om minder bekende Cognacs ‘te scoren’.

De uitdaging

Veel van deze prachtige, kleinschalige Cognacs waren tot nu toe echter niet bereikbaar voor de Nederlandse liefhebber. Hier lag voor ons de uitdaging: om die prachtige flessen toch naar Nederland te krijgen en aan te kunnen bieden aan een selecte schare liefhebbers. Waar u er ongetwijfeld één van bent.

Gelukt!

Na veel praten (en veel proeven) hebben we met een aantal lokale Cognacboeren goede afspraken kunnen maken. Zodat we hun met veel liefde gemaakte Cognacs eindelijk naar Nederland kunnen halen. Ambachtelijke Cognacs van kleinschalige Cognacproducenten, voor verrassende prijzen!

Die Cognac vindt u in onze internetwinkel, natuurlijk met een uitgebreide omschrijving. Maar, zoals de Engelsen zeggen: ‘the proof of the pudding is in the eating’. U wilt weten wat u koopt. Daarom organiseren wij ook proeverijen. Wilt u daarover meer weten? Klik hier.

Met vriendelijke groet,
Eef Bulder en Klaas Koopmans

Welkom bij CognacNet, hét adres voor Cognacminnend Nederland.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om CognacNet te bezoeken.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder Nee
Sorry, CognacNet verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
CognacNet © 2021