Cognachuizen

Bekijk alle Cognachuizen

Onze zakenpartner voor Cognac en meer:
www.cognactheek.nl

Nieuwsbrief
Aanbevolen
Laatste nieuws
Cognactheek!
CognacNet stopt per 1 juli 2021 met de verkoop van Cognac en Pineau via deze website. ...
Alle nieuwsberichten
Meest gekocht

Klantenservice

Betalen en verzenden

U kunt bij CognacNet met iDEAL betalen
Bij de betalingmethode via iDEAL kunt u direct tijdens de bestelling de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Indien u gebruik maakt van telebankieren, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Verzenden van uw bestelling
Onze bestellingen worden als pakket verzonden en bezorgd door TNT pakketservice. De bestelling wordt binnen 3 werkdagen na de besteldatum verzonden. Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 6,95 per bestelling.

Ophalen van uw bestelling
U kunt in uw winkelwagen aangeven dat u uw bestelling wilt ophalen. U betaalt uw bestelling met iDEAL en zonder verzendkosten. Zodra de bestelling bij ons binnen is, nemen wij telefonisch contact met u om een tijdstip voor het afhalen met u af te spreken. 

Burgemeester Verkadesingel 10
3135KZ Vlaardingen

Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar staat.

Klachten

Indien u een klacht heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij CognacNet. Stuur uw klacht onder vermelding van uw naam, adres woonplaats en bestelnummer naar:

CognacNet
Burgemeester Verkadesingel 10
3135KZ Vlaardingen

Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een onvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvangt u binnen 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging.

Retourneren

Retourzendingen kunt u verzenden naar het onderstaande adres. U kunt bij CognacNet gekochte artikelen ongeopend en onbeschadigd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Stuur het artikel terug vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een goede (originele-)verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk de reden van retourzending op de achterzijde van de factuur/pakbon aan te geven.

Indien u de betaling heeft gedaan met Ideal, kunt u de retourbetaling binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour op uw rekening verwachten.

Retouradres
CognacNet Retouren
Burgemeester Verkadesingel 10
3135KZ Vlaardingen

Indien u bij het bovenstaande niet een antwoord op uw vraag aantreft, neem dan contact op met onze klantenservice.

Welkom bij CognacNet, hét adres voor Cognacminnend Nederland.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om CognacNet te bezoeken.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder Nee
Sorry, CognacNet verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar.
CognacNet © 2021