Blog

15aug

15 - 08 - 2022Op voorraad Bourgoin Cognac Brut de Fût 1994

Bourgoin Cognac Brut de Fût. Unieke cognac van het huis Bourgoin, uit de Fins Bois. Deze XO uit 1994 wordt direct uit het vat, zonder filtering of enige toevoeging gebotteld. Stevig alcoholpercentage van 62,5% , desalniettemin is dit een zeer toegankelijke, maar tegelijkertijd complexe cognac, echt iets speciaals voor de liefhebber!

Alle cognacs van Bourgoin zijn puur, er wordt niet geblend, niet gefilterd, geen suiker of karamel toegevoegd en het water dat gebruikt wordt voor reductie komt uit de dorpsbron en wordt ook niet gefilterd. Cognac in zijn meest pure vorm, iets wat je zelden tegenkomt.

De Cognac is toegevoegd onder de categorie ‘Jaargangen’ onder de tab Cognac huizen.

Bourgoin Cognac Brut de Fût 1994

 

Bekijk alles

Inschijven voor de nieuwsbrief