Blog

15aug

15 - 08 - 2022Op voorraad Deau Cognac Black

Weliswaar geen echte ‘Special’ maar een mooie Cognac in een meer dan mooie presentatie.

Deau Black is een cognac met karakter en passie. Sleutelwoorden zijn aromatisch, zacht, intens en verleidelijk. De naam ‘Black’ verwijst naar de kleur van het glas dat door professionele proevers wordt gebruikt tijdens blinde proefsessies. Deze exclusieve cognac rijpt eerst in nieuwe vaten en vervolgens op oudere vaten die minder genereus zijn in tannines (houttonen). Deau Black is zeer elegant en aromatisch. U ervaart intense bloemenaroma’s, zoals van iris, violet, kamperfoelie en oranjebloesem. Daarnaast onthult het zachte  bouquet gedroogde pruimen en aroma’s van geconserveerd fruit dat blijft hangen in het gehemelte en in het glas.

Informeer naar onze ‘Special’ prijs!

Deau Black

Bekijk alles

Inschijven voor de nieuwsbrief